VIDI - KECSKEMÉT

Potyinho trükkjei a Sóstói Stadionban

A vasárnapi bajnoki meccs szünetében Fábry Pál bemutatóját láthatják szurkolóink.

Fábry Pál "Potyinho" öt éve foglalkozik a freestyle focival. Eleinte még az akkori technikás focisták trükkjei adták az ihletet, később viszont felfedezte magának a profi freestyle játékosokat. Végül annyira megtetszett neki a sportág, hogy szakított a nagypályás labdarúgással, és elkezdett kifejezetten csak freestyle-t gyakorolni.

"Felléptem egyik társammal egy tehetségkutató műsorban, az volt az első igazán nagy tapasztalatszerzés számomra. Eközben voltak fellépéseim Magyarországon különböző rendezvényeken, illetve a családommal közösen előadott artistaműsorban is szerepet kaptam a szabadstílusú focival. Jártam bemutatókon az Egyesült Arab Emírségekben, Szaúd-Arábiában és Jordániában is. Eddig egy országos versenyt, az I. Hungarian Freestyle Champs-t sikerült megnyernem, a legutóbbi magyar Red Bull Street Style világbajnoki selejtezőn pedig az elődöntőig jutottam" - nyilatkozta honlapunknak Fábry Pál.

A labdazsonglőr trükkjeit vasárnap este, a Vidi - Kecskemét bajnoki mérkőzés szünetében láthatják a Sóstói Stadionba kilátogató szurkolók.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek