Mindenki jól van a sérültek közül

Polonkai jól van, Andicsnak kifordult a bokája, Horváth nem akart kockáztatni.

Polonkai Attila nem a kezdés előtt lett rosszul, és semmilyen ijedelem nem volt a csapat öltözőjében az MTK elleni mérkőzést megelőzően. "Az első félidő vége előtt nagyjából öt perccel éreztem, hogy megfájdult a fejem, s mire az öltözőbe értem, valóban nagyon rosszul éreztem magam", mondta el honlapunknak Polonkai. "Ilyen még sosem fordult elő velem. Hevesen vert a szívem és erősen szédültem. A csapatorvos megvizsgált, s megállapította, hogy leesett a vérnyomásom, de minden tünet arra utalt, a meleg miatt lettem rosszul." Ezt később a mentősök is megerősítették, akik azért mentek fel Polonkaihoz, mert a második félidő kezdése miatt dr. Kator Miklósnak ismét el kellett folglalnia a helyét a kispadon, viszont - teljesen érthető módon - nem akarta felügyelet nélkül hagyni a játékost. "Szó sincs róla, hogy Attila már a mérkőzés előtt rosszullétre panaszkodott volna", cáfolta a Nemzeti Sportban megjelenteket dr. Kator. "Ha ez így törént volna, sem én, sem dr. Mezey György, vezetőedző nem vállalta volna a kockázatot, hogy pályára küldje a játékost. Attila egyébként perceken belül jobban érezte magát. Ennek ellenére hétfőn tüzetesebb vizsgálat alá vetjük, hogy megnézzük valóban minden rendben van-e vele."

Ugyancsak az MTK elleni mérkőzésen sérült meg Marko Andics, akit az első félidőben hordágyon kellett végül elhozni a pálya széléről. Nos, a vizsgálatok megállapították, hogy a jobb bokája fordult ki, miután hátulról kapott egy rúgást. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az esetet megúszta bokaszalag húzódással, viszont emiatt kétséges a következő bajonoki fordulóban, a Ferencváros elleni pályára lépése.

Horváth Gábor is cserét kért a mérkőzés vége előtt. Mint elmondta, egész héten kezeléseket kapott a vádlijára, s kisebb Achillesz problémákkal küzd. Miután az MTK elleni mérkőzés második félidejében is azt érezte, hogy "befáradtak" az izmai, nem akart komolyabb sérülést kockáztatni, ezért kérte vezetőedzőnktől a cserét.

További hírek