EL

Megérkezett a Vidi Herningbe

Kellemes, közel kétórás repülést követően, valamivel 13 óra előtt szállt le a csapatunkat szállító repülőgép Dániában.

Reggel 8 óra után gördült ki a Videoton FC autóbusza a Sóstói Stadion parkolójából, ahonnan a Liszt Ferenc Repülőtérre utazott a csapat. A reptéren kevesebb mint félórát kellett csupán várni, és már indult is Dániába, egészen pontosan Billundba a brazil gyártmányú Embraer 145-ös gép. A körülbelül 50 fős kisgép nem sokkal 12.30 után szállt le Dánia második legforgalmasabb repterén.

Azt már a gép ablakaiból látni lehetett, hogy ellentétben az otthoni nyári napsütéses meleggel, itt bizony felhős, borús, esős az idő, ráadásul amikor a fedélzetről leszálltak a játékosok és a szakmai stáb tagjai, azt is megtapasztalták, hogy a hőmérséklet is jóval hidegebb, mint otthon.

Billundtól autóbusszal utazott tovább a Vidi Herningbe, ez az út körülbelül 50 percig tartott. A szállás elfoglalása után közös ebéd következett, majd az út fáradalmait pihenték ki a játékosok.

18 órától Henning Berg edzést vezényel a holnapi mérkőzés helyszínen, az MCH Arénában, erről természetesen az esti órákban beszámolunk itt a vidi.hu-n!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek