KEZDŐRÚGÁS

Már a DVTK elleni kupamérkőzésre is vásárolhatsz kezdőrúgást!

A MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában a diósgyőrieket fogadjuk a Sóstói Stadionban. Az első és második félidei szurkolói kezdőrúgás már megtalálható a VidiShop kínálatában.

A 2024/2025-ös MOL Magyar Kupa-sorozat negyedik körében október végén (a hivatalos játéknap október 30., a pontos időpont később kerül kijelölésre) a DVTK látogat a Sóstói Stadionba. Szurkolóinknak ezúttal is lehetőségük lesz arra, hogy a kupamérkőzés első és második félidejét megelőzően ünnepélyes kezdőrúgást végezhessenek el.

A VidiShop kínálatába felkerült a kupamérkőzés mindkét félidejének kezdőrúgása, melyek az alábbi linkeken érhetők el:

Az idei szezontól csak online - bankkártyás fizetéssel - lehet megvásárolni a kezdőrúgásokat. Az első félidei kezdőrúgás ára 80 000 Ft, a második félidei kezdőrúgás ára pedig 60 000 Ft.

Az első és a második félidei kezdőrúgás ára magában foglal két meccsjegyet a C lelátóra, valamint egy választható méretű, 2024/2025-ös, hazai, szurkolói mezt, amelynek méretét az online vásárlás alkalmával lehet kiválasztani (a méretek a készlet erejéig elérhetőek).

A kiválasztott szurkolói mezt személyesen lehet átvenni a VidiShopban nyitvatartási időben (hétfő, szerda, péntek 10.00-17.30, ebédszünet 13.00-13.30). A sikeres vásárlást követően munkatársunk 2-3 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a kezdőrúgás vásárlójával, akit a mez átvételi lehetőségéről is értesít.

További információk a szurkolói kezdőrúgásokról IDE KATTINTVA elérhetők. A teljes bajnoki- és kupaszezon kínálata pedig ITT érhető el.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek