NŐI NB II

Magabiztos győzelem a bajnoki rajton

Andorka Péter együttese szezonbeli első bajnokiját 3-0-ra nyerte meg Sopronban.

A nyáron alaposan megfiatalodott és kicserélődött felnőtt női csapatunkra a két augusztusi kupamérkőzést követően szombat délután a szezon első bajnoki meccse várt. Az NB II Nyugati csoportjának 1. fordulójában a Soproni Egyetem otthonában lépett pályára Andorka Péter együttese, vezetőedzőnk a Czuczai - Mihályi, Zuggó, Tóth A., Simon F. - Kovács L., Szombati, Kozma, Szabó B., Fábián - Izinger kezdőt küldte pályára.

A mieink végig dominálták a mérkőzést és nagyon kevés lehetőséget hagytak a hazaiaknak a támadásokra. Már a 29. percben megszereztük a vezetést Kovács Liza góljával, majd a szünet előtt csatárunk, Izinger Kinga duplázta meg előnyünket. A fordulás után a szünetben beállt Horváth Mimi Emma villant gyorsan, bő két percnyi játék után belőtte csapatunk harmadik gólját - mindhárom találatunk előtt csapatkapitányunk, Szabó Bernadett adta a gólpasszt.

Női NB II. Nyugati csoport, 2024-2025, Őszi idény, 1. forduló

31 augusztus szombat

Soproni Egyetem

0-3

Matáv-Stadion Sopron

Fehérvár FC

Az eredmény ezt követően már nem változott, vezetőedzőnk a hajrában minden cserejátékosunknak lehetőséget adott. Csapatunk magabiztos, 3-0-s sikerrel kezdte a bajnokságot, jövő szombaton 11 órától hazai pályán, a Budafoki LC ellen jön a folytatás.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek