Kispera - így győztük le utoljára az ETO-t Győrben

Egykori kiváló védőnk részese volt csapatunk utolsó idegenbeli bajnoki győzelmének az ETO Parkban.

2009. május 9-én sikerült utoljára nyernünk bajnoki mérkőzésen az ETO Parkban. Védelmünk tengelyében ott volt saját nevelésű válogatott játékosunk, ifj. Horváth Gábor is, akit telefonon sikerült utolérnünk, hiszen jelenleg Hollandiában él.

"Szerencsére a memóriámat édesapámtól örököltem, aki olyan, mint egy élő lexikon, minden korábbi mérkőzésére - sőt az én találkozóimra is - emlékszik, legyen szó akár végeredményről, akár gólszerzőkről. Bennem is élénken él még annak a 2009-es ETO-Vidi bajnoki meccsnek minden jelentősebb mozzanata. Vujovics góljával sikerült a találkozó elején megszereznünk a vezetést, a félidő vége előtt nem sokkal azonban egyenlítettek a hazaiak. Hajtós, jó iramú mérkőzésen végül alig tíz perccel a vége előtt, a néhány perccel korábban csereként pályára lépő Alison góljával nyerni tudtunk"

"Egyébként a győri meccsek mindig is kiemelt jelentőségűek voltak számomra, hiszen nem titok, Vidi érzelmű játékos vagyok, és ahogy a Vidi-szurkolóknak, úgy nekem is ez egy igazi presztízs meccs. Hollandiából is rendszeresen nyomon követem a magyar bajnokság alakulását. Örömmel tapasztalom, hogy zökkenőmentes volt az edzőcsere Székesfehérváron, és továbbra is töretlenül fejlődik a klub. Vasárnap egy nagyon izgalmas mérkőzésre számítok, az ország két legjobb csapata mérkőzik meg egymással. Úgy gondolom, hogy a Vidi vissza tud vágni az ETO-nak az őszi vereségért, és négy év után ismét elhozza a csapat a három bajnoki pontot az ETO Parkból. Én innen Hollandiából is nagyon szurkolni fogok a Vidinek"

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogyan halad Kispera rehabilitációja:

"Ez egy elég monoton időszak számomra. Minden nap konditermi munkát végzek, de szép lassan elkezdhetem majd az apróbb finom mozgásokat is. Mentálisan és fizikálisan is napról napra erősebb leszek. A januári műtétem óta öt kilót híztam, és ez mind tiszta izom. Szeretnék még nagyon sokáig focizni, éppen ezért nem drámának fogom fel azt, ami történt velem, inkább megpróbálok ebből is profitálni valamit. Bízom benne, hogy a nyári felkészülési időszakban már százszázalékos munkát végezhetek"

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek