SZURKOLÓI

Kísérje el a csapatot Kecskemétre is!

Klubunk szurkolói buszt indít a vasárnapi bajnoki meccsre. Belépőt a helyszínen és az interneten is lehet vásárolni!

Vasárnap kora este, 18:30-kor Kecskeméten játsszuk az idei szezon utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzését. A kecskeméti klub tájékoztatása szerint, a Széktói Stadionban már bevezették a Magyar Labdarúgó Szövetség által előírt, új jegyértékesítési rendszert. Szurkolóink számára ezzel kapcsolatban az a legfontosabb tudnivaló, hogy a belépőjegyeket elővételben az interneten, vagy pedig a mérkőzés napján a helyszínen lehet megvásárolni.
A vendégjegyek egységesen 1200 Ft-ba kerülnek
Jegyvásárláshoz az alábbi adatokat mindenkinek kötelező megadnia akár az interneten, akár a helyszínen vásárolja azt meg: név, születési dátum, anyja neve és lakcím. Belépésnél a rendezők mindenkitől kérni fogják a személyi igazolványt, és az abban szereplő adatokat összehasonlítják a jegyen szereplő adatokkal!

A vasárnapi mérkőzésre a Videoton FC különbuszt indít, annak érdekében, hogy a mérkőzés helyszínére történőre eljutást megkönnyítse szurkolóink számára. A gyülekező vasárnap 14:30-kor lesz, a szokott helyen (Székesfehérvár, Munkaügyi Központ parkolója). A busz indulásának időpontja 14:45.
A buszjegy ára 2800 Ft, VidiClub-tagok részére, kedvezményesen, 2500 Ft.
A buszjegyeket a Piac téri Vidishopban lehet megvásárolni, szerda reggel 9:30-tól péntek 17 óráig, a VidiShop nyitvatartási idejében. 
Klubunk csak megfelelő létszám, minimálisan 19 fő esetén indítja el a buszt. A buszjegyek ára az utasbiztosítást nem tartalmazza!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek