MAGYAR KUPA

Kedden játszunk a Szigetszentmiklóssal a Magyar Kupa harmadik fordulójában

A meccset idegenben, műfüvön játsszuk, szeptember 23-án 15 órakor.

Hétfőn délelőtt az MLSZ székházában megtartották a Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását. Csapatunk az NB II-es Szigetszentmiklós együttesével találkozik a következő körben. A Vidi technikai igazgatója, Pánczél Szabolcs arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a mérkőzést az SzTK-Erima otthonában rendezik meg, méghozzá műfüves pályán.
A találkozó kezdési időpontja: 2014. szeptember 23. (kedd) 15:00 óra

Kupaellenfelünk az első fordulóban az NB III-as Cigánd SE otthonában tudott 3-2-re nyerni, míg a második körben az NB II-es Szegedet búcsúztatták, miután - szintén idegenben -  1-0-ra győzni tudtak. A szigetszentmiklósiak az NB II-es bajnokságban, öt fordulót követően, kettő győzelemmel, kettő döntetlennel és egy vereséggel, 7-6-os gólkülönbséggel a tabella hetedik helyén állnak.

Érdekesség, hogy az SzTK-Erima vezetőedzője az a Vágó Attila, aki a 90-es évek végén a Vidi kispadján is ült. Nem ő az első olyan edző Szigetszentmiklóson, akinek korábban volt vidis kötődése is, hiszen az elmúlt években Horváth Ferenc és Zoran Kuntics is irányította az SzTK-Erima csapatát.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek