HOGY VAN?

Juhász Roland sikeres műtéten van túl

Hétfő délután Dr. Abkarovits Géza megműtötte Juhász Rolit, aki ma már el is hagyhatja a kórházat.

Dr. Kovács Tibor csapatorvos arról tájékoztatta honlapunkat, hogy bár az első vizsgálatok után úgy tűnt, nem kell megműteni válogatott védőnket, végül az orvosi team az újabb kontroll-vizsgálat után azt a döntést hozta, hogy a gyorsabb rehabilitáció érdekében orvosi beavatkozással megerősítik a sérült szalagot.

"A legfontosabb az volt, hogy minden vizsgálat kizárta a keresztszalag-szakadást, amely jóval súlyosabb sérülés, mint az oldalszalag sérülése. Az MR-vizsgálaton látszódott, hogy a belső oldalszalag egy kiszakadásos jellegű sérülést szenvedett. A gyorsabb rehabilitáció érdekében döntöttünk végül úgy, hogy egy rutinműtétet végzünk el, mely hétfő délután sikeresen meg is történt" - nyilatkozta honlapunknak az operációt végző Dr. Abkarovits Géza.

"Jól érzem magam, az orvosok pedig arról tájékoztattak, hogy a műtétem sikeres volt. Az éjszakát még a kórházban töltöttem, de a délutáni órákban már haza is mehetek. Örülök, hogy túl vagyok rajta. A következő néhány nap a pihenésről fog szólni, aztán fokozatosan elkezdődik számomra a rehabilitáció" - árulta el nekünk Juhász Roland.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek