Iványi Zoltán vezeti a szerdai Ligakupa-meccset

A 36 éves békés megyei játékvezető ebben a szezonban még nem vezetett nekünk bajnokit. Tavaly a Magyar Kupa döntőjét dirigálta.

A futsal-játékvezetőként is ismerDiósgyőri VTK-t győzte le 2-0-ra.

Azóta – bajnokin – nyolcszor „találkoztunk”: a legfájóbb emlék talán a 2008-as bajnoki idénynyitón, Siófokon elszenvedett 1-0-s vereség, míg a legkellemesebb – bár ez nyilván kinek-kinek más – a Győri ETO legyőzése 2009. májusában az ETO Parkban.

A Monicomp Ligában - vagyis a tavalyi szezonban - két meccsünket dirigálta, augusztus végén, a DVSC-Teva elleni, idegenbeli találkozót, valamint a tavaszi - hazai - ZTE elleni meccset. Érdekesség, hogy a Magyar Kupa-sorozatban szintén kétszer vezetett Iványi nekünk mérkőzést: ősszel a Szombathelyi Haladást, tavasszal a Budapest Honvédot győzte le csapatunk hazai pályán úgy, hogy Iványi fújta a sípot. Ezután következett a Kecskemét - Vidi Magyar Kupa döntő, amit szintén Iványi sporttárs vezetett.

Ha már a 2010-es őszi, debreceni mérkőzés szóba került: citálhatunk olyan Vidi-Lokit is Iványi Zoltánnal kapcsolatban, amelyre roppant szívesen emlékszünk – a 2008-as Ligakupa-döntőt!

A DVTK elleni szerdai Ligakupa-meccsen Iványi Zoltán két segítője Albert István és Medovarszki János lesznek, vagyis ugyanaz a trió működik közre, akik a tavalyi kupadöntőn is részt vettek!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek