Hrepka és Dobric nem játszhat a Videoton ellen

Pénteki ellenfelünk, a Vasas játékosai közül a legutóbbi fordulóban két futballista – Hrepka Ádám és Sasa Dobric – kapott piros lapot

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi határozatában Hrepkát három, Dobricot két bajnoki mérkőzésre tiltotta el, így természetesen egyikük sem játszhat a Videoton ellen, sőt a télen igazolt támadó számára tulajdonképpen véget ért a bajnokság.
Vancsa Miklós – az egykori Vidi futballista, a Vasas jelenlegi ügyvezetője – az angyalföldi klub honlapjának nyilatkozva elmondta: „Mindkét játékost nagyon kedvelem, de most roppant mérges vagyok rájuk, hiszen fegyelmezetlenségükkel nehéz helyzetbe hozták a csapatot. Egyszerűen nem értem őket, hiszen amikor látták, hogy a játékvezető amúgy sem fogadta kegyeibe együttesünket, felesleges megmozdulásokkal hívták fel magukra a figyelmet. Az, hogy Dobric az ellenfél lábát vagy a labdát találta-e el, egy dolog. De, a saját térfelünkön méterekről odacsúszni..., hát ez teljesen mértékben értelmetlen tett volt, csakúgy mint Hrepka gúnyos tapsa és megjegyzése.”

További hírek