EXKLUZÍV - Juhász Roland blog: "Kiváló közösség vagyunk, ez ismét bebizonyosodott"

A spanyolországi edzőtáborból exkluzív blogot vezet a Nemzeti Sport hasábjain, és honlapunkon is válogatott védőnk, Juhász Roland.

"Két nappal ezelőtt sikerült az egyik csapattársunkat, Kocsis Gergőt megtréfálnunk. Mivel az Union Berlin velünk egy hotelban lakik, és több alkalommal is egymás melletti pályákon edzünk, azt találtuk ki, hogy a szurkolóik segítségével tesszük mindezt. Őket arra kértük, hogy az egyik edzés után Kocsist úgy fogadják, mintha ők már tudnának valamit és mintha Gerit kiszemelte volna a Bundesliga 2-es csapat. A német drukkerek Union sálat aggattak rá, és néhány szelfit is készítettek Gerivel, aki tényleg végig elhitte az átverésünket. Este persze lelepleztük az átverést, amit nagyon jól fogadott fiatal csapattársunk."

"Szerdán pedig egy kiváló hangulatú csapatépítőn vettünk részt, amelyen rengeteg vicces dolog történt. Voltak kvízkérdések, vicces feladatok, szóval minden, ami egy ilyen dologhoz kell. Nagyon ötletes volt az egész, mi játékosok pedig nagyon oda tettük magunkat, hiszen a győzni akarás mindig bennünk van. A szakmai stáb ráadásul csak a vacsora után árulta el a végeredményt, úgyhogy izgulhattunk pár órát, mire megtudtuk kik nyertek. Fontosnak tartom, hogy egy edzőtábor ilyen jó hangulatú történetekkel kicsit fel legyen dobva. Szerencsére kiváló közösség vagyunk, ez ismét bebizonyosodott."

Nézze meg Ön is a csapatépítőn készült videót!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek