BLOG

EXKLUZÍV - Juhász Roland blog: "Jó volt a szünet, de már nagyon vártam, hogy elkezdjünk dolgozni!"

A spanyolországi edzőtáborból exkluzív blogot vezet a Nemzeti Sport hasábjain, és honlapunkon is válogatott védőnk, Juhász Roland.

"A szombati nap nagy része az utazással telt, azonban panaszra semmi okunk nem lehet, hiszen zökkenőmentesen érkeztünk meg Spanyolországba. A hangulat is nagyon jó volt, mely annak köszönhető, hogy kiváló a társaság. Őszintén szólva, teljesen más érzésekkel érkeztem az edzőtáborba, mint tavaly, és ennek nem csak az az oka, hogy nagy előnnyel vezetjük a bajnokságot. A mostani közösség sokkal erősebb és összetartóbb, mint tavaly ugyanilyenkor. És ez nagy részben nem az eredményeknek köszönhető, inkább pont fordítva: emiatt lehetünk most ilyen eredményesek."

"Sajnos az első két napon egy kisebb sérülés miatt csak könnyített munkát tudtam végezni. Valószínűleg a repülőn elaludtam a nyakam, majd az átmozgató edzésen egy hirtelen mozdulatnál megrándítottam azt, emiatt kellemetlen fájdalmat éreztem."

"A fizioterapeuták egyből kezelésbe is vettek, és remélhetőleg holnap már ismét teljes értékű munkát végezhetek. Annak ellenére, hogy már két hete elkezdtem az edzéseket, már nagyon hiányzik a futballspecifikus mozgás."

"Jó volt a szünet, kellően feltöltődtünk, de most már nagyon szeretnék dolgozni - és ezzel szerintem a csapattársaim is így vannak."

"Apropó csapattársak. Két új játékos is csatlakozott a keretünkhöz, közülük Rémi Marévalt korábbról ismertem, hiszen sokáig egy bajnokságban szerepeltünk, és többször is találkoztunk egymással ellenfélként a pályán. Két csapatban is szerepelt Belgiumban, a Zulte Waregemben és a Gentben - ez utóbbival ugye a Vidi ellen is játszott 2012-ben. A személyében egy kifejezetten jó játékost ismertem meg. Bízom benne, hogy a csapat hasznára fog válni."

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Peka Roland / vidi.hu

További hírek