Ebben a szezonban hazai pályán még veretlen az Andráshida

Szerdai Magyar Kupa ellenfelünk hazai pályán nagyon jó eredményeket ért el - igaz két osztállyal lejjebb, ettől függetlenül nem szabad őket lebecsülni.

A 2014-15-ös idényben a Zala megyei I. osztályt magabiztosan nyerte meg a TARR Andráshida, és az új szezont már a harmadik vonalban kezdte el. Tizenegy fordulót követően a tabellán a 7. helyen állnak, azonban hazai pályán még veretlenek. Két 1-1-es döntetlen mellett, három győzelmet szereztek úgy, hogy még gólt sem kaptak. A Csornát 2-0-ra, a Csepelt 6-0-ra, míg a Balatonfüredet 1-0-ra verték. Két nagy bravúrt is elértek, hiszen nyerni tudtak a Puskás II és az MTK II otthonában is.

A Magyar Kupa második fordulójában hazai pályán 4-2-re győzték le a Diósdot. Érdekesség, hogy a két csapat a bajnokságban is találkozott már, hiszen mindketten az NB III Nyugati csoportjában szerepelnek, akkor 1-1-es döntetlen született.

Polareczki Roland és Mavolo Paolo személyében két olyan játékosa is van az Andráshidának, akiknek van NB I-es mérkőzésük. Mindketten a Zalaegerszeg színeiben játszottak a legmagasabb osztályban.

A Magyar Kupa 3. fordulójában a TARR Andráshida SC - Videoton FC mérkőzést szerdán 14 órakor rendezik meg. A találkozóról honlapunk élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: facebook.com/AndrashidaSC

További hírek