Bajnoki helyett kemény edzés

José Gomes közel két órás, pörgős edzést vezényelt a csapatnak a Sóstói Stadion műfüves edzőpályáján.

Az országra, és különösen a Dunántúlra lecsapó hidegfront okozta időjárási helyzet miatt az MLSZ a teljes 20. fordulót elhalasztotta. Játékosaink számára azonban mindez nem azt jelentette, hogy pihenéssel töltik a hétvégéjüket. Hogy ne essenek ki a ritmusból, José Gomes nagyon kemény edzést vezényelt le szombat délután, és hasonló program vár a csapatra vasárnap is. Azok a labdarúgók, akik jövő héten valamelyik válogatottban szerepelnek - Bozsovics, Gyurcsó, Kovács, Szolnoki - a mai napra pihenőt kaptak, helyettük pedig az NB III-as keretből hívott be néhány játékost José Gomes. Az első csapattal edzett Papp Máté, Mikola László, Barcsay Márk, Molnár Tibor és a 20. születésnapját ma ünneplő Vachtler Csaba is.

"Egész héten nagyon keményen készültünk a Haladás elleni bajnokira. Nagyon sajnáljuk, hogy végül az időjárás miatt elmaradt a meccs, de úgy érzem, az MLSZ észszerű döntést hozott. Nincs azonban megállás, keményen készülünk tovább, jövő héten két fontos Ligakupa meccset játszunk a Pécs ellen" - mondta el honlapunknak Tóth Balázs csapatkapitány a délutáni edzést követően.

Jó hír, hogy az Egri FC elleni mérkőzésen sérülés miatt lecserélt salvadori támadónk, Arturo Álvarez ma már teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattal, Oliveira visszatérésére - ahogy arról korábban beszámoltunk - viszont még várni kell.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián

További hírek