SZURKOLÓI

Az RBD felhívása minden Vidi-szurkolóhoz

A csoport látványos koreográfiával készül szombat este, ennek megvalósításához kér segítséget.

Tisztelt szurkolótársaink!

Klubunk, a Csapat elérkezett egy olyan ponthoz, amely sorsdöntő a 3. bajnoki címünk megszerzése szempontjából. Ennek megfelelően az RBD minden támogatást igyekszik megadni a játékosoknak, ezért kérünk minden szurkolótársunkat, hogy lehetőségeikhez képest támogassanak minket!

A segítségetek két részből áll:

1. Szombaton aktív közreműködésetekkel szeretnénk egy igazán impozáns látvánnyal fogadni a Csapatot, amely reményeink szerint megfelelő alapot szolgáltat a Srácoknak a mérkőzés megnyeréséhez.

Kérjük a 2E, 2F, 2G szektorokba jegyet váltó szurkolókat, hogy 20 órára már legyetek a helyeteken, és a játékosok kivonulásakor az előre bekészített látványelemeket megfelelően használjátok!

2. A segítségetek második része anyagi természetű. Tagjaink szombat este 20 órakor körbejárnak a Pancho Arénában, és gyűjteni fognak, kérünk titeket, hogy lehetőségeitekhez mérten támogassátok a csoportunkat!

Az alábbi számlaszámon is segíthettek: 

HU93-1070-2332-6655-0437-5320-0008 Cib bank
SWIFT kód: CIBHHUHB
Megjegyzés rovatba ezt írjátok: KOREÓ

Ígérjük, hogy itt nem fogunk megállni. Amennyiben Kispesten dől el a bajnoki cím – és reméljük így lesz – akkor minden eddigi megmozdulásunknál komolyabb dologgal fogunk készülni, amely során mindenkire számítunk majd a vendégszektorban.

Hajrá Vidi! Álé RBD!

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek