Az év játékvezetője vezeti a Szuperkupa-döntőt

Bognár Tamással zártuk a 2011-12-es szezont, és az új idény első tétmeccsét is ő vezeti nekünk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Játékvezető Bizottsága terjesztette fel nemzetközi játékvezetőnek, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bíróinak keretébe. 2009 év elején a spanyolországi Malagában mutatkozott be - kötelező fizikai és elméleti teszten - az újonc FIFA-bíró, aki a megjelent 37 játékvezető közül az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta.

A Vidinek a 2008-2009-es szezonban, két hazai mérkőzést is vezetett - és mindkét alkalommal 2-0-ás vereséget szenvedtünk. Videoton FC - MTK 0-2 valamint Videoton FC - Bp. Honvéd 0-2.

Aztán hosszabb kihagyás után az előző szezonban három bajnoki mérkőzést vezetett nekünk: Vidi - Pécs 4-1, Pécs - Vidi 1-3, Újpest - Vidi 0-2, valamint a Kecskemét elleni Ligakupa-döntőt.

Jó előjel lehet, hogy az előző szezonban mind a négy meccset megnyertük, amin ő dirigált. Igazán emlékezetes "megmozdulása" azonban az volt, amikor az utolsó fordulóban a mérkőzés 15. percében, mindenki nagy megdöbbenésére elküldte Paulo Sousat a Vidi kispadjáról...

Karrierje eddigi legnagyobb elismeréseként az MLSZ szezonvégi gáláján az év játékvezetőjének is megválasztották Bognárt.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek