A tabella élére ugrott U14-es csapatunk - utánpótlás eredmények

Kiütéses győzelmet aratott U14-es csapatunk a Főnix-Gold FC ellen, és a tabella első helyére ugrott.

Hétvégén a Diósgyőr otthonába utazott U18-as csapatunk. Bár a vezető találatot a 21. percben Vass Gábor révén mi szereztük meg, a félidőben már 2-1-re vezetett a DVTK, és a 75. perctől emberhátrányban futballozó csapatunk végül 5-1-es vereséget szenvedett. 

Az U17-esek Sóstón játszottak a Kaposvárral, és Lencsés Balázs góljával 1-1-es döntetlent értek el.
A Videoton U16-os csapata szintén Diósgyőrrel mérkőzött, és a tabella második helyén álló DVTK otthonában 4-1-es vereséget szenvedett. Találatunkat Koltai Tibor szerezte.

U15-ös és U14-es csapatunk egyaránt a Főnix-Gold FC-t fogadta hazai pályán. A 15 évesek Kertész Attila és Varjas László góljaival 5-2-re kaptak ki.
Az U14-esek remekeltek a hétvégén, 7-1-re győztek és a tabella első helyére ugrottak. Találataink közül hármat Megyeri Márk, kettőt Kojnok Zsolt, egyet-egyet pedig Zólyomi Dávid és Szabó Bálint szerzett.
„Magabiztos győzelmet arattunk a Főnix felett. Most is igazi rangadó volt a másik fehérvári csapattal, de a tabellán elfoglalt helyezéseinket igazolta a végeredmény. Jól ment a játék, és mivel az eredmény megengedte, mindenki pályára léphetett.” - mondta el Poór András a csapat edzője.

NB II-es női csapatunk a rájátszás első mérkőzésén a Kóka KSK-t fogadta itthon. Kiss Patrícia góljával 5-1-re kaptunk ki. Az U15-ös lányok hazai pályán 0-0-s döntetlent játszottak az Astra HFC-vel.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek