UTÁNPÓTLÁS

A tabella élén U17-es csapatunk

Az U13-asok pedig a Cordial Cup magyarországi selejtezőjének megnyerésével, egyedüli magyar együttesként kvalifikálták magukat a tiroli döntőbe.

Újabb sikert arattak U13-asaink a hétvégén, megnyerték a 16 csapatos Cordial Cup magyarországi selejtezőjét, így egyetlen hazai együttesként utazhatnak az európai döntőre Ausztriába. Bárdosi Balázs tanítványainak a tiroli megmérettetésen olyan rangos ellenfelei lesznek majd, mint a Basel, a Dortmund, az Ajax és a Liverpool fiatal tehetségei.

Versenyző korosztályaink mindegyike pályára lépett a hétvégén az utánpótlás-bajnokságban. Az U19-esek az SC Sopron vendégeként 2-1-es győzelmet arattak, a mérkőzés vidis góljait Vörös Bence István és Haász Tamás Bertold lőtték.

Egy öngóllal és Szabó Bálint találatával 2-1-re nyertek U17-eseink a Gyirmót SE Győr ellen, és ezzel a győzelemmel a tabella élére léptek. „Bár ezen a találkozón úgy éreztem, nem nyújtottuk tudásunk maximumát, de a srácok ezúttal is sokat tettek azért, hogy három ponttal zárjuk a meccset. Megérdemelten győztünk, és az külön öröm, hogy ezzel a sikerrel a tabella első helyére ugrottunk.” – értékelt Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

U16-osaink is a Gyirmót ellen léptek pályára szombaton, és Molnár Milán utolsó percekben szerzett találatával 1-1-es döntetlent értek el.

U15-öseink a Ferencváros korosztályos csapatának vendégeként 2-2-es döntetlent játszottak. Góljainkat Vida Dorián és Kopperman Robin Károly szerezték.

Kettőt lőttek a Fradinak U14-eseink is a hétvégi fordulóban, ám ezen a meccsen három találat érkezett válaszul, így 3-2-es vereséget szenvedtek a 14 évesek. A vidis gólokat Nagy Sámuel és Bozai Bence szerezték.

NB II-es női csapatunk 4-2-es győzelmet aratott az SC Sopron ellen, Trampler Kinga triplázott, Pataki Flóra egyszer talált be. Előbbi játékosunk ezen a hétvégén kiemelkedően eredményes volt, hiszen az U18-as lány utánpótlás-bajnokságban is három gólt lőtt, így Ruprecht Luca további találatával 4-0-ra győzték le a Siófokot a 18 éves lányok.

A Vidi öregfiúk csapata a hétvégén Várpalotán vendégeskedett, ahol a Várpalotai Bányász Sportkör 90 éves jubileumára szervezett mini tornán vettek részt. A Vidi mellett a VBSK és a Ferencváros öregfiúk csapata, illetve a Parlament válogatottja lépett pályára.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek