ELLENFÉL-LES

A három forduló óta veretlen MTK vár a Vidire

A kék-fehérek így is nagyon közel vannak a kiesési zónához. A szezonban eddig kétszer találkoztunk velük, egyszer ők nyertek, egyszer mi.

Az MTK a tabella 10. helyéről várja a szombati bajnokit, mindössze 3 ponttal előzik meg a már kiesőhelyen álló DVTK-t. Tavasszal 8 mérkőzésen háromszor győztek, kétszer ikszeltek és háromszor kikaptak. A mezőnyben a kék-fehérek lőtték a második legkevesebb gólt, 27 meccsen 20-at. Legeredményesebb játékosuk az egykor a Vidit erősítő Torghelle Sándor, aki 8-szor talált az ellenfelek hálójába. Ez azt jelenti, hogy a májusban 35. születésnapját ünneplő támadó szerezte csapata góljainak 40 százalékát.

A legutóbbi fordulóban Debrecenben játszott 0-0-ás döntetlent az MTK, akkor a következő játékosok kaptak lehetőséget Tamási Zsolttól, aki egyébként a téli szünetben váltotta a kispadon Teodoru Vasziliszt: 

Petkovic - Baki (Okuka), Grgic, Vogyicska (Nikházi), Torghelle, Kanta, Vadnai, Poór, Kolomoiets, Borbély (Katona), Vass.

A 2016-2017-es szezonban már kétszer találkoztunk a kék-fehérekkel, augusztusban idegenben 1-0-ra kikaptunk, novemberben Felcsúton 2-0-ra győztünk.

 

 

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek