Henning Berg az Admira Wacker és a Dinamo Bukarest elleni edzőmérkőzések után:

Az első meccsen nagyon sok fiatal játékos kapott szerepet. Az Admira ebben a felállásban ma jobb volt nálunk, többet mutattak játékban, de a fiatalok hasznos tapasztalatokhoz jutottak egy erős csapat ellen. A második találkozó már élesebb volt, jó csapat ellen léptünk pályára, felkészülési meccshez mérten elégedett vagyok azzal, amit láttam - persze jó lett volna nyerni, még akkor is, ha csak barátságos mérkőzésről van szó. Fontos volt, hogy a legtöbb játékos kilencven percet kapott, jó alkalom volt ez arra, hogy fejlesszük a játékunkat és a labdarúgók közti összjátékot. Így, hogy egy nap volt a két találkozó, mindenkinek a lábában ott van hatvan, vagy kilencven perc, tehát továbbra is egyforma ritmusban tud edzeni az egész keret.



Damir Buric, az Admira Wacker Mödling vezetőedzője csapata 1-0-ás győzelme után:  

Javában tart a felkészülésünk, az edzőtáborban nagyon sok új technikai elemet kipróbálunk. Igyekszünk a játékosokat állandó nyomás alatt tartani, ezért már meglehetősen fáradtak. Próbáljuk mindig a saját játékunkat játszani. A Videoton jó csapat, élveztük a velük való játékot és sok sikert kívánunk nekik az elkövetkező fordulókban.



Ioan Andone, a Dinamo Bukarest vezetőedzője a 0-0-ás döntetlen után. 

Nehéz mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. A felkészülés során a legerősebb ellenfelünkkel ma találkoztunk, szerintem a Vidi jobb volt, mint például a Zürich. Jó játékosai vannak, szervezettek voltak, nem véletlenül vezetik a magyar bajnokságot - amely egyébként nagy fejlődésen megy keresztül. Minden bajnokságban nehéz az élen lenni, ellenfelünk minden bizonnyal rászolgált erre a helyezésre, hiszen gyors, szívós labdarúgók játszanak ott, a két szerb támadójuk is nagyon jó focista. Gratulálok nekik!