José Gomes: "Jól kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, ebből kifolyólag irányítottuk a játékot. A tizenegyes és a kiállítás után nagyon nehéz dolga volt ellenfelünknek, nekünk viszont sikerült további helyzeteket kidolgoznunk. Annak ellenére, hogy négyszer betaláltunk, sajnos sok lehetőség kimaradt. A három pont volt a legfontosabb, amit megérdemelten szereztünk meg. Tudtuk, hogy mire kell ma számítanunk, hiszen Sóstón bizonyította a Kozármisleny, hogy jó csapat, sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakra."



Szabó Zsolt: "Nem akartunk abba a hibába esni, hogy túlterheljük a játékosokat a hétvégi bajnoki előtt, ezért inkább azok kaptak ma lehetőséget, akik kevesebbet játszottak eddig. A múlt héten, hiába játszottunk remekül Székesfehérváron, a szombati bajnokira nem tudtunk megfelelően regenerálódni, pedig számunkra a bajnokság a legfontosabb. Ma óriási hátrányba kerültünk a kiállítás után, amúgy is hatalmas a különbség a két csapat között, így azonban még nehezebb volt. Alapvető hibákat követtünk el, ezt egy ilyen együttes ellen nem lehet elkövetni. Nagy lehetőséget kapott több, fiatal játékosunk, hogy a Vidi ellen játszhattak, igyekeztek bizonyítani, de nem róluk szólt ez a találkozó. Nem vagyok boldog, de számunkra a hétvégi, Tatabánya elleni meccs lesz a legfontosabb. Én is sok sikert kívánok a Vidinek a bajnokság hátralevő részére!"

Kérdésünkre, hogy hogyan látja a párharcot, és az első találkozót, a következőket válaszolta a kozármislenyi vezetőedző: "Az első mérkőzés előtt szerintem a Vidi játékosai kicsit könnyelműen álltak hozzánk, nekünk pedig minden sikerült, bátrak voltunk és labdabiztosak. Nagyon jól játszottunk, de tegyük hozzá, az a csapat inkább hasonlított a Kozármisleny első csapatára, mint a mai, ma sok fiatal is pályára lépett. Természetesen a múlt heti meccs nem a realitást tükrözte, de örültünk, hogy bizonyítani tudtuk, jó gárda vagyunk. Ellentétben a mai találkozóval, hiszen ma több játékosom sem hozta azt a profi szintet, ami elvárható lenne."