HOGY VAN?

Zsótér Donát hazautazott az ausztriai edzőtáborból

Fiatal támadónk a héten az U19-es válogatottal készül, pénteken pedig eldől, bekerül-e Mészöly Géza csapatának szűkített keretébe.

Zsótér Donát tavasszal az NB II-es Szolnok csapatában futballozott kölcsönben, a nyári felkészülést azonban már csapatunkkal kezdte el, ráadásul a múlt heti edzőmeccsünkön parádés gólt is szerzett.

Vasárnap délután számára befejeződött a vidis edzőtábor, méghozzá azért, mert a következő napokban részt vesz az U19-es válogatott összetartásán, ahol a tervek szerint két edzőmeccset is játszik Mészöly Géza együttese. Pénteken pedig keretet szűkít a válogatott szövetségi edzője, ekkor derül ki, hogy Zsótér Donát ott lesz-e a július 19-én kezdődő U19-es Eb-n, amelynek Magyarország ad otthont.

     
  Július 19-én, az osztrákok elleni mérkőzéssel kezdi meg szereplését a hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar U19-es válogatott. A mieink a Szusza Ferenc Stadionban kezdik a viadalt, három nappal később a felcsúti Pancho Arénában a portugálok ellen, majd július 25-én szintén a Szusza Ferenc Stadionban Izrael ellen mérkőznek meg.  
     

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek