Vidi-Loki: Zombori Sándor szerint a Vidi simán nyeri a bajnokságot

Zombori szerint nem csak a bajnokságot nyeri simán a Vidi, de a pénteki DVSC elleni szuperrangadót is. Berzi Sándor ennél óvatosabban fogalmazott.

Március 18-án - Sándor napján - rendezik meg a Monicomp Liga szuperrangadóját, a Vidi-DVSC meccset.
Zombori Sándor és Berzi Sándor elmondta a vidi.hu-nak, hogy milyen mérkőzésre számítanak pénteken.

"Úgy gondolom, ebben a fordulóban sem fog meglepetés születni. A Videoton toronymagasan kiemelkedik a magyar mezőnyből, a DVSC viszont az átalakulás időszakát éli. A fehérváriak nagyon összeszedett és látványos futballt játszanak. Számomra már nem kérdés, hogy idén melyik csapat lesz a bajnok. Biztos vagyok abban is, hogy a DVSC ellen magabiztos győzelmet fog szerezni a székesfehérvári csapat. A Vidi simán és teljesen megérdemelten lesz idén bajnok. Ez nagyon nagy szó a mai magyar labdarúgásban, hogy van egy olyan csapatunk, mely teljesen megérdemelten nyeri meg a bajnokságot."

"Hatalmas mérkőzés lesz. A Vidi remek formában van, a DVSC viszont ezekre a nagy rangadókra mindig képes magát összeszedni. Bízom benne, hogy a csapatok látványos játékkal és sok góllal fogják szórakoztatni a nézőket. Hogy a DVSC-nek van-e még esélye arra, hogy megvédje bajnoki címét? Véleményem szerint erre már nagyon kicsi az esélye, persze addig él a remény, amíg a Videoton előnye még behozható."

Szerző: Wéninger Ákos