Vujovics kiesése változásra kényszerít bennünket

Dr. Mezey György vezetőedző ma délelőtt hirdetett keretet a holnapi, Honvéd elleni Ligakupa mérkőzésre. E szerint a kezdőben, illetve a kispadon szóba jöhető játékosok névsora: Sebők, Tujvel, Lázár, Andics, Milanovics, Horváth, Radovics, Elek, Farka

- Látszólag nagyon simán zajlott a felkészülési és átigazolási időszak, ám a háttérben nagyon komoly szakmai kihívásokat kellett megoldanunk - nyilatkozta a holnapi mérkőzés kapcsán a vezetőedző -, amelyek még nem zárultak le teljesen. A Honvéd elleni összecsapást eredetileg nem a felkészülés szerves részének tekintettük, mert arra számítottunk, hogy eddigre minden lezárul a csapatban. Vujovics szombati sérülése azonban újabb változtatásra kényszerített bennünket, így a Honvéd-meccs kimondottan jól jön most arra, hogy ezt megtegyük.

A holnapi derbiből kimaradók - Sifter, Ponczók, Novakovics, Fejes és Lipták - a Tököl ellen mérkőző NB-II-es csapatunkban lépnek majd pályára. Lipták egyébként a holnapi ligakupa találkozó kihagyásával letudja három mérkőzésre szóló eltiltását, így a soron következő kupameccsen már az ő játékára is számíthat dr. Mezey György.

További hírek