Visszapillantó 2020 - MÁRCIUS: Disztl Péter 60!

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 márciusában ünnepelte születésnapját klubunk legendás kapusa. 

2020 márciusában az addig ismert világunk egyik percről a másikra változott meg, betört ugyanis Európába és Magyarországra is a COVID19-vírus, mely azóta is meghatározza a mindennapjainkat. A mérkőzések tavasszal előbb zárt kapuk mögött kerültek megrendezésre, majd határozatlan ideig fel is függesztették a hazai pontvadászatot. 

A Magyar Kupában még nézők előtt fordítottunk a ZTE ellen, idegenben ugyanis kikaptunk 2-0-ra, de hazai pályán rendkívül simán, 5-0-ra ütöttük ki a zalaiakat az elődöntőbe jutásért. Március 5-én Nikolics Nemanja az RBD vendége volt a Club 1941-ben. 

Március 23-án elindult online klubtörténeti adatbázisunk, a Vidipedia. Négy nappal később, március 27-én a 28. születésnapját ünneplő Kovács Istvánt köszöntöttük

Március hónap legfontosabb vidis eseménye egykori kapusunk, majd későbbi kapusedzőnk, Disztl Péter 60. születésnapja volt. Ebből az alkalomból exkluzív születésnapi-interjút készítettünk a legendával.

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek