Veretlenül nyerte a szezon első tornáját U15-ös leány csapatunk

Ismét remekeltek Szabó József lányai is, 1-0-s hátrányból felállva gólzáporos győzelmet arattak a Dac Unió ellen.

Továbbra is veretlen U17-es leány csapatunk, ezúttal a DAC Unió ellen nyertek 4-1-re, Szabó Bernadett és Trampler Kinga is duplázni tudott. „Egyértelműen győzelmi esélyekkel léptünk pályára, bár nehezítette a dolgunkat, hogy az U15-ösök is játszottak, így ketté kellett választani a csapatunkat. Jól kezdtünk, de több helyzetet is kihagytunk az elején, ami megbosszulta magát, és a 10. percben egy egyéni hibából gólt kaptunk. A lányok erejét mutatja, hogy még az első félidőben kiegyenlítettek, a fordulás után pedig érezni lehetett, hogy az ellenfél nem sokáig bírja azt az iramot, amit a lányok diktálnak. Így is lett, és még 3 gólt szereztünk a második játékrészben. A héten, az MTK elleni mérkőzés igazi megmérettetés lesz számunkra, hiszen a fővárosi csapat messze kimagaslik a mezőnyből.” – mondta el Szabó József az U17-es leány csapat edzője.

Elkezdte a szezont a Vidi U15-ös leány csapata is, és az első bajnoki tornát veretlenül nyerték meg. A Puskás Akadémia és a Szigetszentmiklós ellen 1-0-s, a Csákvár ellen pedig gólzáporos, 5-0-s győzelmet arattak. „Ügyesen és bátran futballoztak a lányok, játékban egyértelműen a többi csapat fölé nőttünk, a kapusunknak sok dolga nem akadt ezen a szombaton, mi pedig akár több gólt is szerezhettünk volna. Nagyon meg voltam elégedve a lányokkal.” – mondta el Horváth Gábor a csapatot kísérő edző.

A Győr otthonában lépett pályára U19-es csapatunk, és 2-1-es vereséget szenvedett. A gólunkat Varga Bence szerezte. Az U17-esek és az U16-osok is a Vasas Kubala Akadémia korosztályos csapatai ellen mérkőztek meg a hétvégén. A 17 évesek 3-0-ra kaptak ki, a 16 évesek pedig 0-0-s döntetlennel végeztek.

A Videoton FC U15-ös csapata két mérkőzést is játszott múlt héten. A hétközbeni fordulón a Pécs ellen 2-2-es döntetlent értek el, a gólokat Megyeri Márk és Zólyomi Dávid szerezte. Hétvégén 3-0-s vereséget szenvedtek a Győri ETO ellen.
Az U14-esek ugyancsak a Győriek ellen léptek pályára, és 7-0-ra kaptak ki.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek