Vasziljevics felépült, harcra kész

A nyáron Újpestről érkezett középpályás a Vidi II-ben remekül szerepelt a felkészülési mérkőzéseken, hamarosan bemutatkozna a Videoton FC-ben is.

A Videoton FC nyáron igazolta át az Újpesttől a középpályás Dusan Vasziljevicset, ám a szurkolók - kivéve az NB II-es csapat egy-két felkészülési találkozóját - még nem láthatták a kiváló képességű futballistát játszani, hiszen ebben egy orrműtét, majd egy sérülés hátráltatta. A játékos mára már felépült, s minden vágya, hogy bemutatkozzon a Vidiben. Bár azt azért még érzi, hogy van némi mérkőzés hiánya, de ezt a pályán eltöltött idővel lehet pótolni. Így aztán nagyon reméli, hogy a Vasas ellen már játéklehetőséghez jut.

- Gyorsan lekopogom, teljes mértékben rendben vagyok, a korábbi problémáim már elmúltak, nincs semmi gondom,kivéve a játék hiányát. Azt viszont azzal lehet bepótolni, ha egyre többször pályára lépek a mérkőzéseken. Kellenek, nagyon kellenek a meccsek. Ezért is reménykedem abban, hogy a Vasas ellen már lehetőséghez jutok. Ha nem is a kezdőcsapat tagjaként, de cserejátékosként bemutatkozhatok a Vidiben. Hiszen ezért is szerződtem Fehérvárra, szeretném megmutatni, hogy nem érdemtelenül lettem a piros-kékek játékosa. Minden vágyam, hogy egy győztes meccsen lehessek a Vidi tagja, mert meggyőződésem, hogy legyőzzük a Vasast. Mert a csapattársaimmal együtt semmi más, csak a három pont megszerzése vezérel minket. Tuti, hogy nyerünk vasárnap este, s bár jó lenne góllal bemutatkozni a hazai közönség előtt, azt sem bánnám, ha ez majd másnak sikerül, csak mi győzzünk - fejezte ki kívánságát Dusan Vasziljevics.

(Forrás: www.sportandmedia.com)

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek