VIDI - PÁPA

Vasárnap szezonnyitó a Sóstói Stadionban!

Csapatunk a Pápa ellen kezdi meg a 2012-2013-as bajnokság küzdelmeit vasárnap délután. Cikkünkben megtalálja a legfontosabb infókat a mérkőzéssel kapcsolatban.

Szurkolói buszok Székesfehérváron belül


A buszok 17 óra 40-kor indulnak a stadion felé és 20 óra 30 perckor vissza. A járatok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Jegy- és bérletvásárlás

2012 őszén fokozzuk a „Rangadók Tavaszát”, hiszen több nagy rivális próbál pontot vagy pontokat rabolni a Sóstói Stadionból. Ne maradjon le a nagy hazai sorozatról, amelynek során vendégül látjuk a Diósgyőr, a Debrecen, a Bp. Honvéd, a Ferencváros és a Győri ETO csapatát!

Vásároljon bérletet! Amennyiben nem rendelkezik bérlettel, de vasárnap kijönne a Pápa elleni bajnoki mérkőzésünkre, akkor megvásárolhatja belépőjét elővételben is, vagy válassza az online-vásárlás lehetőségét!

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek