SZURKOLÓI

VÁLTOZÁS: Székesfehérváron rendezik a Paks - Vidi bajnokit

A heves esőzések miatt a paksi pálya játékra alkalmatlan, így a két klub felcserélte a pályaválasztói jogot. A meccs 20.00-kor kezdődik szombaton Sóstón, a belépés ingyenes és csak a MOL Tribün, valamint a vendégszektor lesz nyitva.

Az elmúlt napok időjárásának következményeképp a paksi stadion gyepszőnyege játékra alkalmatlan állapotba került. Annak érdekében, hogy a találkozót ne kelljen elhalasztani, a két klub közösen azt a döntést hozta, hogy a felek Székesfehérváron mérkőznek meg szombaton. A Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyezte a cserét.

A bajnoki kezdési időpontja változatlanul október 25. 20.00, a kapuk 19.00-kor nyitnak. A Sóstói Stadionba való belépés mindenki számára ingyenes és csak a MOL Tribün, valamint a vendégszektor lesz nyitva. 

A paksi helyszínre elővételben megvásárolt jegyeket visszaváltani a kiváltás helyén lehet, illetve ha valaki interneten keresztül vásárolt, akkor az mlsz@tex.hu email címen keresztül teheti meg mindezt.

A mérkőzésre leadott és elfogadott sajtóakkreditációk automatikusan érvényesek Székesfehérváron is!

További részletek hamarosan a vidi.hu-n!

CIKK FRISSÍTVE - 13.15:

- A vis maior helyzet miatt a bérletek nem érvényesek a szombati összecsapásra, ezért kérjük, hogy aki szeretné megszokott helyét elfoglalni a főlelátón, időben érkezzen a stadionba!

-  "Szerdán este a televízióban is látható volt, milyen pályán tudtuk fogadni a DVTK-t. Csütörtökön 12:30-kor elkezdett esni az eső Pakson, azóta folyamatosan, megállás nélkül esik, több mint 35 mm csapadék hullott 24 óra leforgása alatt. A pályán a szó szoros értelmében áll a víz, játékra teljesen alkalmatlan" - nyilatkozta honlapunknak Karszt József, az MVM-Paks technikai vezetője.

 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: paksifc.hu

További hírek