HETI BEHARANGOZÓ

Válogatott-, Ligakupa- és bajnoki meccsek a programban

A felnőtt válogatott Andorra ellen vívja utolsó vb-selejtezőjét. A Vidi szerdán Kozármislenyben lép pályára, szombaton a Puskás Akadémia FC-t fogadja. A Vidi II-höz a Budapest Honvéd-MFA látogat.

Világbajnoki-selejtező D csoport, 10. játéknap
2013. október 15. kedd, 20.00: Magyarország - Andorra

A magyar válogatott utolsó selejtezőjére készül, és már csak matematikai esélye van a pótselejtezőt érő második hely elérésére. A pénteken Hollandiában elszenvedett 8-1-s vereség után csak a győzelem lehet elfogadható a pont nélkül, a csoport utolsó helyén álló Andorra ellen. A nemzeti csapat keretében Nikolics Nemanja képviseli klubunkat.

Ligakupa 4. játéknap
2013. október 16. szerda, 14.30: Kozármisleny - Videoton FC

Negyedik Ligakupa-meccsünk következik szerdán Kozármislenyben. Három forduló után talán ez, az E-jelű csoport a legérdekesebb, hiszen az összes csapatnak négy pontja van, jobb gólkülönbségünknek köszönhetően az élen mi állunk. A másik ágon Paks - Dunaújváros összecsapást rendeznek.

OTP Bank Liga 11. forduló
2013. október 19. szombat, 14.00: Videoton FC - Puskás
Akadémia FC

Hétvégén folytatódik a bajnokság is, elég korai időpontban, 14.00-kor lépünk pályára szombaton. A vendég az újonc Puskás Akadémia FC lesz a Sóstói Stadionban, akik a legutóbbi két fordulóban szerzett 6 pontjuknak köszönhetően (így eddig összesen 10-et gyűjtve) feljöttek a 12. helyre. Mi 25 ponttal, 100 százalékos hazai mérleggel vezetjük a tabellát.

NB III. Közép csoport 10. forduló
2013. október 20. vasárnap 14.30: Videoton FC II - Budapest Honvéd-MFA

A bölcskei 2-1-s győzelem után a hatodik helyről várja a Vidi II a 10. fordulót, a vendég a tabellán második Budapest Honvéd-MFA lesz. A különbség csupán két pont a csapatok között, tehát egy esetleges győzelemmel megelőzhetnénk a fővárosiakat, ha pedig a többi eredmény is számunkra kedvezően alakulna, akár a második helyre feljöhetnénk.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek