SZURKOLÓI

Utazási infók a szombati, felcsúti mérkőzésre

Akár saját gépkocsival indul útnak a Békéscsaba elleni bajnokira, akár ingyenes buszjáratunkat veszi igénybe, olvassa el figyelmesen az alábbi információkat!

Február 20-án, szombaton a Békéscsabát fogadjuk a Pancho Arénában. Ez lesz csapatunk első mérkőzése Felcsúton, különösen fontos tehát, hogy szurkolóink megfelelően tájékozódjanak az utazási lehetőségekről!

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában nagyon korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói száma, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak. Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt forgalmi torlódások alakulhatnak ki, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg jegyeiket! 

Különjáratok

A Videoton FC, elősegítve a szurkolók kényelmét, két útvonalon indít buszjáratokat Székesfehérvárról Felcsútra. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a mérkőzések hetében, a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink (név és telefonszám megadásával), a mérkőzésre érvényes bérlet vagy jegy felmutatásával. Nagyon fontos, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron szállnak fel, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak 14.15-kor, a gyülekező 14 órakor lesz február 20-án. A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg jegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A buszjegyet legkésőbb február 18-án, 19.30-ig lehet megigényelni a Piac téri ajándékboltban. 

A VidiShop nyitva tartása

- Szerdán és csütörtök 12:00-19:30 között
- Kedden 8:00-16:00 között 

A szombati meccsel kapcsolatos további információkért (jegyárak, szektortérkép) kattintson ide!

Váltsa ki MOL Szurkolói Green Kártyáját

A felcsúti utazások során is pénz takaríthat meg, ha a tankoláshoz MOL Green Kártyát használ!

A MOL Szurkolói Green Kártya Magyarország legnagyobb töltőállomás-hálózatában biztosít kedvezményes üzemanyag vásárlási lehetőséget és további kedvezményeket a Vidi-szurkolók részére. A Szurkolói Green Kártya egy előre feltölthető, névre szóló, PIN kóddal ellátott üzemanyagkártya. A Green Kártya igénylésére egy rövid online regisztrációt követően, ide kattintva van lehetőség.

A SZURKOLÓI GREEN KÁRTYA ELŐNYEI:

• 7 Ft/Liter árengedmény a 95-ös benzin és a normál gázolaj árából az összes magyarországi Green törzskúton (a törzskutak aktuális listája elérhető ide kattintva)
• 10% kedvezmény a gépi mosó programokra
• Egyszerű, gyors, online kártyaigénylés
• A kártya feltölthető átutalással vagy a MOL töltőállomáson a tankolást követően bankkártyával, készpénzzel, vagy hitelkártyával, ami akár további kedvezményt és halasztott fizetést is biztosít
• Kártyánként meghatározható termékkör beállítás
• Havi összesítő számla e-mail címre küldött e-számla formájában
• Díjmentes kártyahasználat éves és tranzakciós díj nélkül
• Ingyenes kártyagyártás és kártyatiltás

Non-stop telefonos ügyfélszolgálat: +36 40 202 202

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek