VIDEOTON FC - ÚJPESTI TE

Ünnepeljük együtt a csapatot a vasárnapi rangadón!

A klub döntésének köszönhetően az őszi bérletek érvényesek lesznek az Újpest ellen, míg a bérlettel nem rendelkezők rendkívül kedvező áron tekinthetik meg a mérkőzést. Az RBD látványos koreográfiával készül.

Felejthetetlen őszt zárunk a vasárnap esti Vidi - Újpest rangadóval. A mögöttünk lévő emlékezetes hónapok, a szenzációs Európa Liga-menetelés megünneplésére méltó alkalom adódik vasárnap. Megköszönve az egész évi szurkolást, klubunk ajándékkal kedveskedik a Sóstói Stadionba kilátogatóknak: az őszi bérletek érvényesek a mérkőzésre, bérleteseink tehát ingyen tekinthetik meg a találkozót. A bérlettel nem rendelkező szurkolók pedig rendkívül kedvezményes áron válthatják meg jegyeiket az idei utolsó bajnoki rangadónkra: a főlelátóra egységesen 1000 forintba, a fedetlen részekre egységesen 500 forintba kerülnek a belépők!

Klubunk a teljes jegybevételt a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ javára ajánlja fel. Közeleg a szeretet ünnepe, támogassa Ön is belépőjének megváltásával a központ gyermekeit, ellátottjait!

A Vidi legnagyobb szurkolói csoportja szintén nagy dobásra készül vasárnap. Az RBD idén ünnepli huszadik születésnapját, ezért egy különleges, nagyon látványos és egyedi produkcióval készül a meccsre. Ezért is érdemes lesz tehát kilátogatni vasárnap a Sóstói Stadionba, a 16.30-kor kezdődő bajnoki rangadóra. Legyünk minél többen az idei utolsó hazai mérkőzésünkön, köszönjük meg a csapatnak az őszi teljesítményt!

JEGYÁRAK   VIDI - ÚJPEST
MOL Tribün E F G H I J szektorok
1000 500

Jegyértékesítési helyek:

Sóstói Stadion
- Főpénztár: mérkőzés előtti két munkanapon 15 és 18 óra között
- Külső pénztárak: a mérkőzések előtt két órával

VidiShop: A jegyértékesítés folyamatos. Hétfő-péntek: 10.00-től 17.00-ig.

Premier Jegyiroda: A jegyértékesítés folyamatos.
Hétfő-péntek 9.00-18.00 között, szombaton 10.00-től 12.00-ig.

Auchan Áruház: A jegyértékesítés folyamatos. Hétfő-vasárnap 8:00-tól 20:00-ig.

Tourinform Iroda: Hétfő-péntek: 9.00-18.00 Szombat-vasárnap: 10.00-16.00.-ig

ÁKOS Jegyiroda: Hétfő-péntek: 8.30-17.30.-ig

Utazási infó

A találkozóra ezúttal is ingyenes szurkolói buszokkal utazhatnak drukkereink a városon belül. A két busz 15.30-kor indul a Sóstói Stadion irányába, a mérkőzés után körülbelül 18.40-kor pedig vissza.

A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza


A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek