EDZÉS

Több száz szurkoló előtt tartott nyílt edzést a Vidi

A Sóstói Stadionba kilátogató szurkolók tapssal köszöntötték a játékosokat, a tréning végén pedig találkozhattak is kedvenceikkel.

A kedden 17.00-ra meghirdetett nyílt edzés előtt fél órával elkezdtek gyülekezni a szurkolók a Sóstói Stadion MOL Tribünjén, és mire kifutottak a játékosok a pályára, már több százan, tapssal várták őket. Joan Carrillo és az edzői stáb rövid bemelegítés után a labdatartást, a kapura lövéseket, a támadásvezetéseket és a védekezést gyakoroltatták a csapattal, a tréning egyes időszakaiban a kapusokkal külön foglalkozott Paco.

A 70 perces edzést követően (ami egyébként a délelőtti foglalkozást követően már a második volt kedden) a szurkolóknak lehetőségük nyílt autogramot kérni a játékosoktól és közös fotók is készültek.

"Még sosem vettem részt nyilvános edzésen ennyi ember előtt. Nagyon élveztem a munkát, úgy gondolom a szurkolók számára is látványos volt a tréning. Bízom benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is szorosabb kapcsolat alakul ki a csapat és a drukkerek között. A jövőben még sok hasonló foglalkozáson szeretnék részt venni, és azt hiszem, ezt a csapattársaim nevében is mondhatom" - árulta el honlapunknak Kleinheisler László.

"Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy a szurkolók is betekintést nyerhettek a mindennapi munkánkba. Belgiumban két-három hetente voltak nyilvános edzések, örülök, hogy itt a Vidinél is volt erre igény, és remélem, hogy lesz folytatása. Jól esett, hogy a szurkolók az edzés előtt és az edzés végén is megtapsoltak bennünket" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland.

"Nagyon klassz volt megnézni a Vidit edzés közben. Korábban még sosem láttam kedvenc csapatom edzését, de a hazai meccseken mindig itt szoktam lenni. Azért is vettem fel a Vidi-mezemet a mai edzésre, mert ugyanolyan izgatottan készültem rá, mint ahogy a hétvégi Vidi-meccsekre szoktam. Nagyszerű élmény volt, és a végén még aláírásokat is kaptunk a játékosoktól" - mesélte boldogan honlapunknak Turcsik Attila, 12 éves Vidi-szurkoló.

Csapatunk legközelebb szombaton lép pályára, a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki 20.30-kor kezdődik a Sóstói Stadionban.

 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek