Szurkolói információk az Újpest elleni mérkőzésre

Székesfehérváron a Sóstói Stadionban, és az interneten is meg lehet vásárolni az Újpest FC - Vidi bajnokira a belépőket, valamint klubunk szurkolói buszt is indít.

JEGYINFÓ
Szombaton 18 órakor csapatunk a Megyeri úton a Szusza Ferenc Stadionban lép pályára a főváros IV. kerületében. A mérkőzésre szurkolóink a belépőket szerdán, csütörtökön és pénteken a Sóstói Stadion főpénztárában vásárolhatják meg 13 és 17 óra között. Ezen kívül a meccsjegy.mlsz.hu online felületen keresztül is megvásárolhatók a biléták. A vendégbelépők egységesen 1400 Ft-ba kerülnek, ami megegyezik a hazai szektorba szóló hasonló kategóriájú belépők árával.

Fontos tudnivaló, hogy bármelyik vásárlási módot választják, a belépőjegy kiváltásánál meg kell adni a nevet, születési helyet és a születési időt, melyek valódiságát a belépésnél ellenőrzik, tehát a szurkolóknak fényképes igazolvánnyal is kell rendelkezniük.

A rendőrség tájékoztatása szerint, nem engedélyezik a mérkőzés napján, hogy a vendégszurkolók belépőt vásároljanak a Szusza Ferenc Stadionnál. Az újpesti klub viszont jelezte, hogy a Budapesten élő Vidi-szurkolóknak lehetőségük lesz csütörtökön 17 és 20 óra között, pénteken pedig 16 és 20 óra között megvásárolniuk a vendégjegyeket az újpesti stadion pénztárában.

UTAZÁSI INFÓ

Klubunk a szombati bajnoki mérkőzésre különbuszt indít, melyre az utazásra jogosító szelvényeket szerdán, csütörtökön és pénteken a Sóstói Stadion főpénztárában, 13 és 17 óra között lehet megvásárolni. A buszjegy ára 1600 Ft, bérletes szurkolóink számára pedig 1300 Ft. A szurkolói busz a szokásos helyről, a Piac térről indul. Gyülekező szombaton 14:15-kor, indulás 14:30-kor. A mérkőzés után azonnal indulnak vissza a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!
 

     
 

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

Tisztelt szurkolók!

2014. április 19-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC – Videoton FC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Bp. IV. kerület Megyeri út 13 szám alatt található Szusza Ferenc stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Megyeri úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Megyeri út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 15.30 órakor az M1-es, valamint M7-es autópályák találkozásánál található Agip benzinkútnál gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 15.40 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Váci úton, hanem a Megyeri úton lévő lezárt területen hagyják a gépkocsikat.

Köszönjük megértésüket!
BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság         

 
     

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek