NYÍREGYHÁZA - VIDI

Szurkolói információk a Nyíregyháza elleni bajnokira

A mérkőzésre elővételben ezúttal csak online lehet jegyet vásárolni, de a mérkőzés napján a helyszínen is megvásárolhatók lesznek a belépők. 

Augusztus 25-én, vasárnap 17:45-kor az újonc Nyíregyháza otthonában lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I. következő fordulójában. Különleges, stadionavató mérkőzést játszunk, ugyanis a Nyíregyháza új stadionjában ez lesz az első, hivatalos tétmérkőzés.

A találkozóra elővételben ezúttal csak online lehet belépőt vásárolni csütörtöktől, egységesen 2300 Ft-ért. Az online jegyvásárláshoz először az alábbi linkre kattintva regisztrálni kell, majd pedig ezen az oldalon tudjátok megvásárolni a belépőjegyet.

A mérkőzés napján, vasárnap 15 órától a helyszínen is meg lehet vásárolni a belépőket, fontos információ, hogy fizetni csak készpénzzel lehet. A Városi Stadion kapui két órával a kezdés előtt, 15:45-kor nyitnak ki. A vendégszektorban büfé is üzemel, ahol szintén csak készpénzzel lehet fizetni. A hazai klub kéri szurkolóinkat, hogy belépőiket elővételben, online váltsák meg, ugyanis a stadion első mérkőzésén a helyszíni jegyértékesítés lassabb lehet a megszokottnál.

Csapatunk szurkolói a vendégszektor mögött lévő Nyíregyházi Egyetem parkolóiban tudnak megállni autókkal, ott a rendőrség emberei fogják drukkereinket irányítani.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek