MOL MAGYAR KUPA

Szurkolói információk a Monor SE elleni kupameccsre

Fontos tudnivaló, hogy a találkozóra csak a helyszínen lehet belépőt vásárolni és a vendégszektor befogadóképessége maximum 150 fő.

Szeptember 14-én, szombaton délután 15 órakor az NB III-as Monor SE otthonában lépünk pályára a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában.

A találkozóra belépőt csak a helyszínen, a meccs napján 13:30-tól lehet vásárolni. A vendégjegyek egységesen 1500 ft-ba kerülnek a Vidi-szurkolóknak, fizetni csak készpénzzel lehet a Monor SE stadionjának vendégpénztárában. A jegyvásárláshoz személyes adatokat nem kell megadni, azonban a hazai rendezők azt kérik, hogy személyazonosító igazolvány legyen minden szurkolónál.

A stadion kapui is másfél órával a kezdés előtt, 13:30-kor nyitnak ki. A vendégszektorban lesz külön büfé, fizetni itt készpénzzel és bankkártyával is lehetséges. A vendégszektor befogadóképessége maximum 150 fő!

Csapatunk szurkolói a Balassi Bálint utca felől tudják megközelíteni a stadiont. Parkolni a vendég bejárat (Balassi Bálint utca) felőli oldalon tudnak szurkolóink, a KRESZ szabályainak betartásával.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek