SUMQAYIT - VIDI

Szurkolói információk a KL-mérkőzésünkre

A Sumqayit FK elleni Konferencia Liga-párharcunk első mérkőzése Azerbajdzsánban helyi idő szerint 20 órakor, itthoni idő szerint 18 órakor kezdődik.

Csapatunk július 25-én (csütörtökön) idegenben, az azeri Sumqayit FK ellen kezdi meg szereplését a 2024/2025-ös Konferencia Liga sorozatban. A visszavágó hat nappal később, július 31-én Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban kerül megrendezésre este 19 órától.

A Sumqayit FK tájékoztatása szerint a belépők 20 azeri manatba kerülnek (ez körülbelül 4300 Ft). A vendégbelépőket a helyszínen válthatják meg szurkolóink, fizetni készpénzzel és bankkártyával is lehet, a stadion mellett található jegypénztárak helyi idő szerint (frissítve) 17 órakor nyitnak. Kapunyitás (frissítve) 18 órakor.

Az azeri klub tájékoztatása szerint a jegyvásárlásnál névre szóló jegyeket állítanak ki az útlevéladatok alapján, ezért az útlevelét minden szurkolónk vigye magával jegyvásárláskor és a mérkőzésre is, mert a szervezők a beléptetésnél is elkérhetik!

A mérkőzés helyszíne a Mehdi Huseynzade Sumqayit City Stadium. A vendégszurkolók számára az 5A szektort jelölték ki az azeriek, melynek kapacitása 196 fő. A vendégszektorban található büfé és WC is, a büfében készpénzt (azeri manat) és bankkártyát is elfogadnak. A hazai klub tájékoztatása szerint a mérkőzés helyszíne Bakuból taxival kb. 45 perc alatt, busszal kb. 1,5 óra alatt érhető el.

A stadionba nem hozható be alkohol, fémtárgyak, gyúlékony és robbanóeszközök, ezeket a beléptetésnél a szervezők szigorúan ellenőrzik.

Budapestről, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről közvetlen WizzAir-járat indul Bakuba július 23-án (kedden) 20:45-kor, míg vissza Magyarországra július 26-án (pénteken) 5:35-kor indul a gép Bakuból.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy Azerbajdzsánba a belépés vízumköteles!

Az ország területén különleges karantén rezsim van érvényben 2024. október 1-ig, kérjük szurkolóinkat, hogy az utazás előtt részletesen olvassák el a konzulátus honlapját, ide kattintva.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek