SZURKOLÓI

FRISSÍTVE! Szurkolói információk a Girondins Bordeaux elleni hazai EL-selejtezőre

Augusztus 3-án 19 órakor fogadjuk a francia együttest a Pancho Arénában. A csákvári lehajtónál útépítés miatt torlódásra, illetve lassú haladásra lehet számítani. Jegy nélkül ne induljanak útnak! Nyomatékosan felhívjuk szurkolóink figyel

Csapatunk az Európa Liga első selejtezőkörében a máltai Balzan FC-t búcsúztatta 5-3-as összesítéssel, majd két meccsen 4-1-gyel az észt Kalju FC-t is sikerült kiejtenünk. A harmadik selejtezőkörben a hatszoros francia bajnok Girondins Bordeaux az ellenfelünk. Az első mérkőzésen Franciaországban szoros, 2-1-es vereséget szenvedtünk. A visszavágót augusztus 3-án, csütörtök este 19 órakor rendezik a Pancho Arénában.

Friss információk!

A Videoton FC szeretné felhívni a kilátogatók figyelmét, hogy Felcsúton, a csákvári lehajtónál körforgalom építése miatt lassabb áthaladásra lehet számítani. A szigorú beléptetési procedúra miatt klubunk nem tudja garantálni a stadionba időben való bejutást közvetlenül a kezdő sípszó előtt érkező drukkereink számára, ezért nyomatékosan megkérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó helyszínére, a Pancho Arénához jelentős idővel a kezdés előtt érkezzenek meg.

Kérjük, hogy jegy nélkül senki ne induljon útnak, mivel a találkozóra minden jegy elkelt.

Tájékoztatjuk a Pancho Aréna 3H szektorába jegyet vásárolt szurkolóinkat, hogy a stadionba a Puskás Ferenc utcai 2-es kapun keresztül tudnak majd belépni.

"De jó újra hallani, zúg a hajrá, Vidi!" - és zúgjon újra a Vidi-induló a Pancho Arénában a Vidi - Girondins Bordeaux mérkőzésen is, de ne csak hangorkán, hanem látványos sálerdő is fogadja a csapatot a bevonuláskor. A feladat egyszerű: amikor a Vidi-induló felhangzik a Pancho Arénában, és a kijelzőn megjelenik a „Sálakat fel!” mondat, emeljék magasba az Önöknél lévő Vidi-sálakat, hogy így üdvözöljük a pályára lépő csapatunkat. Csütörtök 19 óra előtt pár perccel tehát zúgjon minden torokból a "Hajrá, Vidi!”, és sálakat fel!

Vidi-Bordeaux meccs előtt 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a 2017/18-as Európa Ligás sálat a Pancho Aréna 1C szektora előtt kihelyezett VidiShopban!

Elővásárlási lehetőség - Őrizze meg jegyét, érdemes!

Továbbjutásunk esetén a playoff-mérkőzésre garantáltan juthat jegyhez elővételben minden olyan szurkolónk, akinek megvan a belépője az 1., 2. és 3. selejtezőkörre, és azt bemutatja a VidiShopban.

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD szektorában (2E és 2D) az ultrák állva szurkolnak, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák).

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, alkoholmentes sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat!

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Különjáratok  

A csütörtök esti Európa Liga-mérkőzésre klubunk a piros és a kék vonalon is indít szurkolói buszt. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával augusztus 2-án 16 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak augusztus 3-án, csütörtök 17:30-kor, a gyülekező 17:15-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

 

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek