OTP BANK LIGA

Szurkolói információk a DVTK elleni bajnokira

A DVTK Stadion kapui 17 órakor nyitnak szombaton. Építési munkálatok miatt a stadion megközelítése és a parkolási rend is változott az eddig megszokottakhoz képest!

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában a DVTK vendégeként lépünk pályára október 15-én, szombaton 18 órától. Bár a bajnokság első fordulójában 2-1-re győztek ellenünk a piros-fehérek, a folytatásban mi voltunk a sikeresebbek, így az újabb összecsapást a második helyről várjuk, míg Horváth Ferenc együttese lecsúszott a tabella legalsó fokára. 

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online és a TEX partnereknél, valamint szerdán 13 órától a VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében vásárolhatnak belépőt 1 400 forintért, illetve a meccs napján a helyszínen 1 600 forintért. Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a vendéglátó klub a VidiShopban történő értékesítéshez 100 db belépőt biztosított részünkre.

Az online és a személyes elővételes vásárláshoz is szükséges klubkártya, a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni a klubkártyát. 

A DVTK Stadion vendégpénztára 8 órakor nyit, kapunyitás 17 órakor. A házigazdák arra kérik szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében, vásárolják meg elővételben belépőiket, továbbá, hogy lehetőség szerint minél korábban érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére, mivel a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt a bejutás lassabb lehet.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Utazási és parkolási információk

A DVTK elleni találkozóra klubunk szurkolói buszt nem indít. 

A Miskloci Rendőrkapitányság és a vendéglátó klub felhívja kedves szurkolóink figyelmét, hogy építési munkálatok miatt a vendégparkolók helye megváltozott, és lezárások következtében a régi útvonalon nem tudják megközelíteni a stadiont.

A kijelölt új parkolóhely a Glanzer Miksa - Irma utcák kereszteződésénél található. A gépjárművekkel itt lehet megállni, és innen körülbelül 300 métert gyalogosan kell megtenni a stadion beléptető kapujáig. Kérik a Vidi-szurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a fennakadás mentes bejutást a stadionba.    

Gyülekezési pontok:

  • Az M30-as autópályán érkezők a Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első kijárat) hajtsanak le, majd a felüljárón átérve, a Škoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan várhatóan 16 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

  • A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.


A térkép megnyitásához kattintson a képre!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek