SZURKOLÓI

Szurkolói infók a Puskás Akadémia FC elleni bajnokira

A mérkőzésre a belépő 1000 forintba kerül, melyet érdemes elővételben, online megvásárolni. Szurkolói busz is indul szombaton Felcsútra, mindössze 500 forintért tudnak rá jegyet váltani szurkolóink.

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Puskás Akadémia FC-hez látogatunk. Benczés Miklós csapata nem kezdte túl jól a tavaszt, az elmúlt három fordulóban mindössze egy pontot szereztek, jelenleg a kilencedikek. Mi viszont a megszerezhető kilencből hetet begyűjtöttünk, legutóbb legfőbb üldözőnket, az MTK vertük 1-0-ra idegenben, így 9 pont előnnyel vezetjük a tabellát. Mivel hétvégén a táblázaton második MTK a harmadik FTC-vel játszik, megfelelő eredmény esetén és egy felcsúti Vidi-győzelemmel akár még jobban elléphetünk a mezőnytől.  

Utazás

Annak érdekében, hogy játékosainkat minél több szurkoló buzdíthassa a helyszínen, klubunk szurkolói buszt indít Felcsútra. A buszjegy ára rendkívül kedvező, 500 Ft, melyet péntekig, nyitvatartási időben, a VidiShopban lehet megvásárolni. Gyülekező a szokásos helyen, a Piac téren lesz szombaton 12.15-kor, indulás pedig 12.30-kor. A mérkőzés után azonnal indul a busz vissza Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

Jegyinfó

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók számára egységesen 1000 Ft-ba kerülnek a belépők. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyüket és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre, ellenkező esetben nem fognak tudni bejutni a stadionba!
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Amennyiben a mérkőzés napján, személyesen vásárolná meg a belépőjét, akkor érdemes minél korábban a stadion pénztárához megérkezni. A pénztárak 11.00-kor nyitnak ki. 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

További tudnivalókat a mérkőzésről a Puskás Akadémia FC weboldalán olvashat. 

 

FONTOS!

A mérkőzésre kizárólag klubkártyával lehet belépni! A klubkártyáról minden információt megtalál ide kattintva!
 

 
Jegyvásárlás székesfehérváron
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek