SZURKOLÓI INFÓ

Szurkolói infók a kecskeméti bajnokira

A szombati mérkőzésre 1400 forintba kerül a jegy, amit elővételben és a helyszínen is megvásárolhatnak. Szurkolói buszt ezúttal nem indít a klub.

Csapatunk a Kecskemét otthonában lép pályára az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A szombaton 18.00-kor kezdődő találkozóra már kaphatók a jegyek elővételben személyesen és online, de a helyszínen is hozzájuthatnak a belépőkhöz.

Jegyinfó

- Elővételben személyesen Székesfehérváron nem, csak a Széktói Stadionban (6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 1/A) vásárolhatnak jegyet csütörtökön (15.00-18.00 között), pénteken (15.00-18.00 között) és szombaton (9.00-12.00 között). A mérkőzés előtt másfél órával nyitnak a vendégpénztárak, tehát 16.30-tól még ott is megvehetik belépőjüket.

- Szurkolóinknak lehetőségük van online is jegyet váltani, ide kattintva érhető el az értékesítési felület.

Fontos tudnivaló, hogy bármelyik vásárlási módot választják, a belépőjegy kiváltásánál meg kell adni a nevet, születési helyet és a születési időt, melyek valódiságát a belépésnél ellenőrzik, tehát a szurkolóknak fényképes igazolvánnyal is kell rendelkezniük.

A vendégszektorba szóló jegyek egységesen 1400 forintba kerülnek, 14 éves kor alatt a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, de regisztációs jegy váltására ebben az esetben is szükség van. Fontos, hogy online vásárlás esetén nincs lehetőség regisztrációs jegy váltására, azt csak személyesen tehetik meg! Szurkolói buszokat ezúttal nem indít a klub!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek