Szurkolói infók a Békéscsaba elleni bajnokira

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 13.30-kor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadjuk a Pancho Arénában szombaton, 15.30-tól. Első tavaszi, hazai mérkőzésén csapatunk fontos pontokat szerezhet a tabella utolsó helyén álló Békéscsaba ellen.

Jegyvásárlás:

A Pancho Arénába költözéssel egyidejűleg a Videoton FC is csatlakozott az MLSZ és a TEX Hungary Kft. által üzemeltetett országos, központi jegyértékesítő rendszerhez, amelynek köszönhetően még kényelmesebbé válik a jegyek megvásárlása:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban is megvásárolhatók a jegyek,
    - Hétfő, Szerda, Csütörtök: 12.00-19.30
    - Kedd, Péntek: 8.00-16.00 
  • Székesfehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja),
  • a Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés napján, vagyis február 20-án 13.30-kor nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

A 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.
 

Jegyárak 
Pancho Aréna - 2016 tavasz

Elővételben vagy online

Mérkőzésnapon, helyszínen

Teljes árú  1 000 Ft 1 200 Ft
Kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) 500 Ft 700 Ft

Gyermek (14 év alatt)

0 Ft* 0 Ft

* online jegyvásárlás nem lehetséges
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét kedvezményesen!

 

A tavaszi szezonra szóló bérletét még megvásárolhatja a VidiShop Székesfehérvár, Piac tér 4. szám alatti üzletében március 4-ig, vagy a Békéscsaba elleni meccsnapon, február 20-án 13.00-16.00-ig a Pancho Aréna 1C szektora előtti bejáratnál kialakított VidiShopban. 

Szektorok:

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg bérletüket vagy belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

A stadionban mindössze 6 hazai pénztár áll rendelkezésre, ezért a torlódások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben, a meccsnapi árnál kedvezőbb áron vásárolják meg belépőiket.

 

 

A szombati meccsel kapcsolatos utazási információkért (parkolási lehetőség, szurkolói busz) kattintson ide!

Klubkártya:

A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.

Azok, akik február 19-én, pénteken 12 óráig előregisztrálnak, a Békéscsaba elleni meccs napján, vagyis február 20-án 13.00-tól 16.00-ig a Pancho Aréna 1C szektora előtti bejáratnál kialakított VidiShopban is átvehetik klubkártyájukat. Ebben az esetben az előregisztráció során az átvétel helyszínének a Pancho Arénát jelöljék meg. 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek