SZURKOLÓI

Szurkoljon a Vidinek Szombathelyen is!

December 1-jén, vasárnap 18.30-kor a Haladás otthonában lép pályára csapatunk, jegyeket elővételben online és a helyszínen vásárolhatnak szurkolóink.

Vasárnap – a tavaszi idényből előrehozott 16. fordulóban - a tabella negyedik helyén álló Haladás vendége lesz a Vidi. Szombathelyen eddig egyetlen csapat tudott győzni a szezonban, nem vár tehát könnyű mérkőzés csapatunkra. Az őszi nyitófordulóban egyébként 2-0-ra legyőztük a zöld-fehéreket a Sóstói Stadionban, a gólokat akkor Kleinheisler és Nikolics szerezték. A 2013-as év utolsó idegenbeli bajnokiján nagy szüksége lesz a játékosoknak szurkolóink támogatására, legyen ott Ön is a helyszínen és segítse a csapatot!

Jegyinfó

A vendégjegyek ára egységesen 1400 Ft lesz a vasárnap 18.30-kor kezdődő mérkőzésre. A belépőkhöz elővételben online vagy a helyszínen juthatnak hozzá a Vidi szurkolók! 

Vásárlás lehetőségek

- Online - ide kattintva, a jegy.mlsz.hu oldalon 
- A helyszínen - a mérkőzés előtt 2 órával

Szombathelyen is az új beléptető rendszer működik, így a jegyvásárláshoz meg kell adni az adatokat, a születési helyet, időt és a nevet. Kérjük, hogy a helyszínre érkezőknél legyen fényképes igazolvány, hogy a rendezők a beléptetésnél összevethessék a jegyen és az igazolványon található adatokat.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek