BAJNOKI

Szombaton 18.30-kor játszunk a Pécs ellen

Az MLSZ hétfőn változtatott az időpontokon, így a mi eredetileg 14.00-ra kiírt mérkőzésünk későbbre került.

A Magyar Labdarúgó Szövetség megváltoztatta az utolsó forduló mérkőzéseinek kezdési időpontjait, mivel a harmadik Európa Liga indulási hely még kiadó, valamint az Eger mellett kieső másik együttes sem ismert még.

Az eredetileg 14 órára kiírt Videoton FC - Pécs mérkőzés későbbre került, az új kezdési időpont 18 óra 30. A harmadik helyért csatázó Honvéd és az MTK soros bajnokijai egy időpontban kezdődnek majd, szombaton 16 órakor. Előbbi Szombathelyre látogat, utóbbi a Debrecent fogadja. A kiesésről döntő DVTK - Pápa és Siófok - Újpest találkozókat szintén egyszerre, vasárnap 16.30-kor kezdik.

A vasárnapi kecskeméti győzelemmel gyakorlatilag bebiztosítottuk a második helyet, de extrém esetben még megelőzhet bennünket a Honvéd. Amennyiben kikapnánk a Pécstől, a Honvéd pedig győzne a Haladás ellen, ugyanannyi győzelemmel, döntetlennel és vereséggel állnánk, és ebben az esetben a gólarány lenne a döntő. Ami nekünk jelenleg plusz 29, a piros-feketéknek plusz 14, tehát ennek a 15 gólos különbségnek kellene átfordulnia. Erre minimális az esély, de papíron bármi megtörténhet, ezért nem írhatjuk még le biztosan, hogy ezüstérmes a csapat.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek