HALADÁS - VIDI

Szombaton 10 órakor szurkolói busz indul Szombathelyre

A jegy ára 3000 forint (VidiClub-tagoknak 2600 forint), a szurkolói busz minimum 19 fő részvétele esetén indul el. A mérkőzésre szóló belépőt a helyszínen lehet csak megvásárolni, 1000 forintos áron.

Újabb idegenbeli bajnoki vár csapatunkra a hétvégén, Szombathelyen a Haladás - Vidi mérkőzéssel kezdődik az OTP Bank liga 20. fordulója szombaton 14 órakor.

Szurkolóink csak a helyszínen tudnak majd jegyet venni, 1000 forintos áron. A korábbi információkkal ellentétben, a szombathelyi mérkőzésre kilátogató vendégszurkolóknak nem kell semmilyen személyes adatot megadniuk a belépőjegyek megvásárlásakor. Arról, hogy a mérkőzést megtartják-e, vagy a zord időjárási viszonyok miatt el kell halasztani, legkésőbb szombaton délelőtt 9 óráig dönt az MLSZ.

Szurkolói buszok ezúttal indulnak Székesfehérvárról, de csak abban az esetben, ha 19 fő jelentkezik! Március 15-e péntek, így csütörtök délután 17 óráig lehet megvásárolni a a buszjegyeket a Piac téri VidiShopban 3000 forintért. (VidiClub-tagságival az ár 2600 forint.)

Szombaton 9.45-től van gyülekező a Munkaügyi parkolóban, a buszok 10 órakor indulnak.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek