Szombat délelőtt is nyitva lesz a VidiShop

Szurkolóink május 20-án is megvásárolhatják belépőjüket a Bp. Honvéd - Vidi rangadóra.

Ahogy arról napközben már beszámoltunk, klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több Vidi-drukker szurkolhasson csapatunknak a Bozsik Stadionban, az utolsó fordulóban. Mivel többen is jelezték, hogy hét közben nem tudnak eljutni nyitvatartási időben a VidiShopba, ezért május 20-án, szombaton délelőtt 9 órától 12.30-ig nyitva lesz klubunk hivatalos ajándékboltja, ahol mindenki megvásárolhatja belépőjét a Bp. Honvéd - Videoton FC rangadóra, valamint hozzájuthat ahhoz az utazási szelvényhez is, mely a klub által indított ingyenes szurkolói vonatra szól!

Jegy- és utazási információk

A Bozsik Stadionba a belépők az állóhelyekre 1300 forintba, ülőhelyekre 2000 forintba kerülnek, a jegyeket elővételben online és a TEX partnereknél, illetve nyitvatartási időben a VidiShopban lehet megvásárolni. A 10 év alatti gyermekek a találkozót ingyenesen tekinthetik meg.

Részletes jegyinformációért kattintson ide!

Mérkőzésnapon 16 órától két vendégpénztár nyit majd ki, a vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg.

Az összecsapásra klubunk ingyenes szurkolói vonatot indít, amire a jegyek már elfogytak!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek