STATISZTIKA

Számokban játékosaink Nyíregyháza elleni teljesítménye

A fordulatos, 3-3-ra végződött Nyíregyháza elleni találkozót követően játékosaink egyéni mutatóit az Opta adatainak segítségével vizsgáltuk.

A párharcok tekintetében Csongvai Áron zárt az élen 66,7%-kal, másodikként Holender Filip végzett 57,1%-kal, míg a harmadik helyre Ivan Milicevic fért oda 50%-kal.

Az első félidő végén Nejc Gradisar lélektani szempontból is fontos szépítő gólt szerzett 2-0-s hátrányban, szlovén csatárunk 100%-os helyzetkihasználással zárt, egyszer vette célba a kaput, gól is lett belőle.

A legtöbb visszaszerzett labda Tobias Christensen és Nikola Serafimov nevéhez fűződött (5-5), őket Katona Mátyás és Csongvai Áron követte ebben a mutatóban (4-4).

A cserék ezúttal is jól szálltak be a meccsbe, közülük is kiemelkedett Huszti András, aki 29 percet kapott Pető Tamástól, ez idő alatt 100%-os mutatót hozott passzpontosságban, győztes párharcokban, szerelési kísérletekben, továbbá az összes fejpárbaját is megnyerte. A 61. percben az ő nagy bedobását csúsztatta Kovács Milán a saját kapujába (a bedobás Huszti első labdaérintése volt beállása után pár másodperccel), míg a 85. minutumban ő indította Simut Mariót a harmadik gólunk előtt.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek