STATISZTIKA

Számokban játékosaink MTK Budapest elleni teljesítménye

Az 1-0-s Vidi-győzelemmel végződött MTK elleni összecsapást követően játékosaink egyéni mutatóit az Opta adatainak segítségével vizsgáltuk.

Dala Martin remek teljesítménnyel debütált a Vidiben! Húszéves kapusunk első NB I-es mérkőzésén több bravúrt is bemutatott, mind a négy MTK-lövést hárítva megóvta kapuját a góltól.

Csapatunk harcosságát és kiegyensúlyozottságát mutatja, hogy az Ivan Milicevic, Spandler Csaba, Pető Milán trió 7-7 visszaszerzett labdával zárt, őket a Serafimov-Stefanelli páros követte 6-6 szerzett labdával.

Tobias Christensen ezúttal csereként szállt be, 14 perc alatt egyszer sem adta el a játékszert, 100%-os passzpontossággal zárt. A második legpontosabban passzoló játékosunk a szintén csereként beállt Berki Marcell volt 88,9%-kal, harmadikként Spandler Csaba zárt 86,7%-kal.

Katona Mátyásé volt a legtöbb kapura lövés a csapatunkban (4), és ő volt a leggólveszélyesebb játékosunk is, 0,35-ös xG-értékkel.

Nicolas Stefanelli szép gólpasszal jelentkezett, míg Nejc Gradisar lemásolta a Nyíregyháza elleni teljesítményét, egyszer vette célba a kaput, amiből gól is lett.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek