Sérülések és megbetegedések tizedelik a csapatot

Csak az utolsó pillanatban dől el, kik játszanak a Kaposvár ellen ma délután.

- Az elmúlt bajnokság tavaszi szezonjához képest a Kaposvár egészen átalakult - mondta honlapunknak vezetőedzőnk, dr. Mezey György -, számos játékos kicserélődött és más stílusban is futballozik. Talán ennek is köszönhető, hogy eddigi ererdményei tiszteletre méltóak. Ezzel az új csapattal most szombaton találkozunk először. Az ellenfelet megfigyeltük, készültünk belőle, mint mindig, ám jelenleg a saját csapatunkkal többet kell fogalkoznunk. Az összeállítást nehezíti, hogy egy influenza jellegű betegség több játékoson is "kitört". Emiatt a héten nem is tudtam konkrét nevekben gondolkozni, bővebb kerettel kellett dolgoznom, Margiticset és Szolnokit is bevontam a munkába. Az, hogy kikre számíthatok valójában csak az utolsó pillanatban dől el. Ezen kívül továbbra is vannak sérültjeink Vujovics és Hidvégi személyében. Bozsovics szerencsére rendbe jött, ám úgy tűnik, Nagy Dani csak a Haladás elleni Magyar Kupa-mérkőzésen lép ismét pályára.

A fentieknek megfelelően 19 játékos neve került szóba a Kaposvár elleni bajnoki kapcsán, akik a péntek délutáni edzést követően - miután a vezetőedző úgy ítélte meg, sok mindent meg kell még közösen beszélni - Balatonkenesén töltötték az éjszakát.

A mai bajnokin szóba jöhető játékosok:

Bozsovics, Tujvel, Lázár, Lipták, Vaskó, Andics, Milanovics, Margitics, Sándor, Farkas, Elek, Polonkai, Djordjic, Vasziljevics, Szakály, Mutumba, Lencse, Nikolics, Alves

További hírek